Saneeraus

Uudet portaat, vanhaan taloon

Tyylikkäät ja modernit Gradon portaat halutaan monesti myös vanhaan taloon. Tätä varten olemme suunnitelleet saneerauspalvelun.

Saneerauspalvelu on kokonaisratkaisu, jossa huolehdimme koko projektista asiakkaan puolesta, vanhojen portaiden purkamisesta uusien portaiden asentamiseen asti.

Projekti lähtee liikkeelle arvioinnilla, jossa tulemme käymään luonasi katsastamassa vanhat portaat ja arvioimassa uusien portaiden paikan. Tämän perusteella laskemme sinulle arvion saneerausprojektille.

Päästyämme sopimukseen, suunnittelemme ja valmistamme sinulle uudet portaat. Pari päivää ennen uusien portaiden toimittamista, puramme vanhat portaat pois. Sen jälkeen valmistelemme pohjat ja asennamme uudet portaat. Saneerauksessa menee yleensä 2 – 3 arkipäivää.

Rahoitus vaivattomasti

Portaiden uusiminen on usein varsin suuri hankinta ja sen rahoitus voi mietityttää. Olemme neuvotelleet Osuuspankin kanssa valmiin rahoituspalvelun, jonka avulla voit maksaa portaat helposti pienemmissä osissa. Voit saada esim. 5 vuotta maksuaikaa 8 000 €:n portaille.

Koska olemme neuvotelleet rahoituksen puolestasi valmiiksi, ei sinun tarvitse käydä pankissa, vaan voit sopia sen suoraan myyjämme kanssa jo kartoitusvaiheessa. Muista siis kysyä rahoituksesta lisää myyjiltämme.

Kotitalousvähennys

Kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetyn remontista kustannuksista voi saada kotitalousvähennyksen, jonka voi osittain vähentää verosta. Vähentää saa 45 % yritykseltä ostetun työn kustannuksesta.

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 euroa vuodessa. Vähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada vähennystä yhteensä jopa 4 800 € vuodessa.

Työn teettäjä ilmoittaa kotitalousvähennyksen veroilmoituksen yhteydessä. Kotitalousvähennys on mahdollista huomioida myös ennakkoperinnässä, jolloin vähennys tehdään palkasta perittävään ennakkoperintään. Autamme myös kotitalousvähennyksen laskemisessa, jos tarvitset siinä apua.

Tutustu myös portaiden suunnitteluun.