Kysyimme muutamalta asiakkaaltamme, mitä mieltä he ovat Gradon portaista, kuinka tilausprosessi ja suunnittelu sujuivat, toimiko asiakaspavelu ja kuinka portaat ovat toimineet käytännössä. Alta löydät Jutan, Hannan, Jaanan ja Matin haastattelut. Jutta, Jaana ja Hanna ovat omakotitalorakentajia. Matti on työnjohtajana rakennusliikkeessä, joka valitsi Gradon portaat rakentamiinsa rivitaloasuntoihin Jyväskylään.

Jutta Gustafsberg

Jutta hankki uudet portaat vanhojen tilalle tuomaan lämpöä ja parantamaan sisustusta. Hintaero perinteisten ja design-portaiden välillä oli yllättävän pieni, joten valinta oli helppo.

Ylivoimaisesti paras asia uusissa portaissamme on se, että ne ovat äärettömän kauniit. Totta kai niitä on myös kiva kulkea ja käyttää, mutta edelleenkin ihastelen niitä, että on ne vaan tosi kauniit.

Olimme niin tyytyväisiä portaisiin, että päätimme ottaa myös ulos Gradolta portaat.

Jutta

Hanna Niemi

Turvalliset, kauniit ja ilmavat, mutta kuitenkin vankat. Näillä kriteereillä Hanna ja Mika Niemi perheineen lähtivät suunnittelemaan portaita vastikään Pirkkalaan valmistuneeseen kotiin.

On hienoa, että Grado on pystynyt kehittämään tuotteen, joka on näin vaikuttava. Portaita on tehty aina, mutta he pystyivät tuomaan niihin jotain uutta.

Olen esteetikko, ja nämä portaat ovat todella kauniit ollakseen vielä käytännölliset. Portaat ovat harmoniset ja äärimmäisen hyvin onnistunut osa taloamme.

Hanne

Jaana Saikkonen

Jaana ja Ville Saikkosen nelihenkinen perhe asuu uudessa omakotitalossa Tampereen Vuoreksessa. Kun kaksikerroksista taloa rakennettiin, oli perheelle tärkeää, että portaissa ei tarvitsisi liukastella.

Tuntui, että asiakasta kuunnellaan, ja yritettiin tehdä sellainen tuote, joka vastasi meidän toiveita, Jaana kertoo yhteistyön alkumetreistä.

Voin suositella Gradoa! Siellä panostetaan suunnitteluun ja tehdään varmasti sellaiset rappuset, mitkä asiakas haluaa.

Jaana

Matti Häkkinen

Matti Häkkinen toimii työnjohtajana rakennusliike JH Todaylle, joka rakensi Jyväskylän Tuomiojärven rantaan rivitaloasuntoja. Edelliseen seitsemän huoneiston rivitaloon tilattiin sisäportaat Gradolta, ja koska yhteistyö sujui hyvin, päätti JH Today tilata myös uusimpaan kohteeseensa portaat Gradolta.

Mitoitukset osuivat kohdilleen, suunnittelussa tuli mieluisat ratkaisut rakennuttajalle ja hinta oli kilpailukykyinen

Matti