Contact us

Grado stairs

The most beautiful piece of furniture

Meet the Collection

Grado - LOFT-portaat

News

Gradon kuulumisia ja tiedotteita.

Rappuset paraatipaikalla

Mielen ammattilainen ja kirjailija Varpu Hintsanen on miehensä Samin kanssa juuri saanut valmiiksi kotinsa rakennusprojektin Pirkanmaalla. Luonnonmaisemiin on noussut jylhä kivitalo.

Lue lisää blogista

Portaat hirsitaloon

Sisustusarkkitehti ja muusikko Tero Pennasen hirsitalo Espoon Nuuksiossa, järvien ja metsien keskellä, sai uudet Gradon KIDE-portaat. Katso mukava video ja lue juttu blogistamme.

Lue lisää blogista

Katso video

BIM-mallit ammattilaisille

Tuotemallistomme on nyt saatavilla laadukkaina BIM-malleina Revit- ja Archicad-ohjelmiin. Mallisto kattaa niin suorat kuin L- ja U-malliset portaat.

Lue lisää blogista

Lataa mallit kirjastosta

Uusi Gradon esite on ilmestynyt!

Tilaa vuoden 2022 esitteemme kotiisi ja tutustu mallistoomme rauhassa. Odotellessasi esitettä, voit myös ladata sen PDF-tiedostona alta.

Tilaa ilmainen esite

Lataa esite (6 Mt)

Saamme paljon positiivista palautetta portaista ja toiminnastamme.

Arvostamme suomalaista työtä

Kaikki Gradon portaat suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Meille suomalainen työ ja ammattiosaaminen ovat ensisijaisen tärkeitä. Portaat suunnitellaan ja valmistetaan Pirkkalan verstaalla, ja meillä on omat asentajat.

Tutustu yritykseen

Olemme alusta asti halunneet olla vahvasti kotimainen yritys. Siitä osoituksena on Avainlippu, jonka Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt meille.

Design from Finland -merkki viestii suomalaisen muotoilun alkuperästä ja korostaa suomalaisen aineettoman työn merkitystä Suomen menestymisen ja työllisyyden kannalta.

Grado Design kuuluu korkeinpaan AAA-luottoluokkaan. Luottoluokka kuvaa liiketoiminnan vakautta, maksukykyä ja hyvää taloudellista tilannetta.

Tilaa uutiskirje!

Kuule ensimmäisenä designtrendeistä, uutuuksista, messuista ja tulevista tapahtumista.