Ota yhteyttä

Gradon Blogi

Grado messuilla 2024

Elina | 16.1.2024

Osallistumme useille rakennus- ja sisustusalan messuille tänäkin vuonna. Messuosastomme ovat inspiroivia ja myyjämme ovat paikalla auttamassa portaisiin liittyvissä asioissa.

Ota tästä päivämäärät talteen, ja tule tapaamaan meitä messuille!

Asta-rakentajamessut Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa 2.-4.2.2024
Osasto A 820. Avoinna pe-su 10-17

Kevätmessut Helsingin messukeskuksessa 21.-24.3.2024.
Avoinna to–la 10–18, su 10–17

Habitare-messut Helsingin messukeskuksessa 11.-15.9.2024

Vuoden suurin asumisen, rakentamisen ja remontoinnin messutapahtuma Asta-messut

Vuoden 2024 Astassa puhututtavat rakentaminen, remontointi ja sisustaminen. Asumisen ykköstapahtumassa teemaksi nousee asumisen kestävä tulevaisuus. Kotiunelmista inspiroitumaan ovat tervetulleita omakotitalo-, rivitalo- ja kerrostalojen asukkaat. Astan pääsylipulla vierailet myös Tampereen Häämessut & Juhlat tapahtumassa.

Kevätmessuilta inspiraatiota kotiin ja puutarhaan

Laaja puutarhanhoidon, rakentamisen, remontoinnin ja piensisustamisen tapahtumakokonaisuus Kevätmessut aloittaa kevätkauden Helsingin Messukeskuksessa 21.-24.3.2024. Kevätmessut koostuu Asu & Remontoi, Kevätpuutarha, Sisusta, OmaMökki ja Lähiruoka & luomu- tapahtumista. Keväällä 2024 OmaMökki-tapahtuman yhteyteen avautuu uusi Retkelle & luontoon -alue. Samaan aikaan ja samalla lipulla pääset myös Golfmessuille.

Habitare on Suomen suurin huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma

Habitare tarjoaa elämyksiä ja ideoita sisustamiseen sekä kodin ja tilojen toiminnallisuuteen ja visuaalisuuteen. Vuoden 2024 teema Kerroksia / Layers antaa arvon kotien, tilojen ja esineiden kerroksellisuudelle ja eletylle elämälle. Se muistuttaa muotoilun syklisyydestä, tyylien kertautumisesta ja siitä, miten vanha ja uusi kulkevat rinnakkain joka hetki.

Tervetuloa messuille!

Nettisivut tarvitsevat toimiakseen evästeitä. Kävijämäärien seurantaan ja tilastointiin tarvitsemme sinulta luvan.
Hyväksyn
Ei kiitos
Privacy Policy