Ota yhteyttä

Tuki

Grado - LUMO-portaat

Meille tulee päivittäin kysymyksiä tuotteistamme ja niiden ominaisuuksista. Kokosimme tälle sivulle yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia niihin.


Mitkä ovat showroomien aukioloajat?

Showroomimme Helsingissä ja Tampereella ovat avoinna vain sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä myyjäämme ja sovi aika, jolloin voit tulla katsomaan portaita näyttelytiloihimme.

Pitääkö minun sopia aika, jos haluan vierailla verstaalla?

Olemme verstaalla arkisin klo 8 – 16 välisenä aikana. Voit tulla milloin tahansa. Toki jos ilmoitat etukäteen, on pannu varmasti kuumana.

Haluan portaat, joita ei löydy mallistostanne.

Jos mielessäsi on porrasidea mallistomme ulkopuolelta, ole yhteydessä meihin niin katsotaan, miten toteuttaminen onnistuu. Toteutamme täysin kustomoituja malleja mahdollisuuksien mukaan.

Korjaatteko portaita?

Korjaamme vain meidän tekemiä portaita. Valitettavasti emme tee korjaus- ja kunnostustöitä muihin portaisiin. Porrasremontit teemme toki vuosien kokemuksella. Kysy lisää myyjiltämme.

Tehdäänkö Gradon portaat Suomessa?

Kyllä, Gradon portaat ovat suomalainen Avainlippu-tuote. Ne valmistetaan Suomessa ja asennetaan suomalaisten asentajien voimin.

Haluan portaat Pohjois-Suomeen.

Toimimme pääasiassa Etelä-Suomessa, mutta tarpeen mukaan asennamme portaita kauemmaksikin.  Pohjois-Suomessa meitä edustaa Oulun porrastalo. Kysy lisää myyjiltämme.

Kauanko portaiden valmistuksessa kestää?

Toimitusajat vaihtelevat 6-8 viikon välillä, tilauskannasta riippuen. Olemme kuitenkin joustavia, koska portaat tulee yleensä asentaa tiettynä aikana uudisrakennuksissa. Mitä aiemmin olet meihin yhteydessä, sitä parempi.

Kuka vastaa portaiden kuljetuksesta ja asennuksesta?

Me Gradolla vastaamme aina portaiden toimituksesta ja asennuksesta. Näin pystymme varmistamaan parhaan työnjäljen ja takaamaan portaiden turvallisen käytön.