Lasikaide

Lasikaide puhdistetaan nihkeällä mikrokuituliinalla tai ikkunanpesuun tarkoitetuilla tuotteilla. Meillä on paras kokemus Tupperwaren mintunvihreästä ikkunaliinasta lasikaiteiden puhdistuksessa. Tahrat lähtevät sen avulla pelkällä vedellä, eikä mitään kemikaaleja tarvita. Rikkoutuneen tai säröille menneen lasin korjaamisessa ole aina yhteydessä meihin.

Puiset käsijohteet

Pyyhi puiset käsijohteet Osmo Öljysaippualiuokseen kostutetulla nihkeällä siivouspyyhkeellä. Hankaliin tahroihin voit käyttää liuosta laimentamattomana. Hoida käsijohteet tarpeen mukaan Osmo Hoitovahalla. Hoitovahaa voit ostaa esimerkiksi rautakaupoista.

Pinnakaiteet

Pinnakaiteet puhdistetaan miedolla pesuaineliuoksella ja nihkeällä liinalla. Jos isompia kolhuja pääsee syntymään ajan mittaan, ole yhteydessä meihin, niin mietitään tarvittavat korjaustoimenpiteet.

Massiivipuiset askelmat

Portaiden askelmat kannattaa pyyhkäistä nihkeällä liinalla tai mopilla esimerkiksi viikkosiivouksen yhteydessä. Suosittelemme tähän Osmo Öljysaippualiuosta. Hoida askelmat tarpeen mukaan Osmo Hoitovahalla. Joskus sattuu niin, että portaisiin putoaa tavaroita, mitä sinne ei toivoisi putoavan, kuten esimerksi imuri. Imuri voi tehdä ei-toivottuja koloja ja kolhuja askelmiin. Ole tällöin yhteydessä meihin esimerkiksi sähköpostin välityksellä, ja liitä mukaan kuvia tapahtuneista vahingoista. Tällöin meidän on helpompi yhdessä miettiä, mikä on paras korjausvaihtoehto.

Metallirunko

Metallirunko pyyhitään tahroista nihkeällä liinalla. Jos runkoon tulee vuosien mittaan kolhuja, voidaan niiden paikkaamista miettiä. Ole tällöin yhteydessä meihin, niin tsekataan tilanne ja mietitään yhdessä sopiva ratkaisu.

Led-valot

Led-valonauhan suojamuovin voi tarvittaessa pyyhkiä nihkeällä liinalla. Led-valojen huolto kannattaa jättää ammattilaiselle. Jos valot eivät toimi, ota meihin yhteyttä.