Ota yhteyttä

Rahoitus

Grado - LOFT-portaat

Portaiden uusiminen on usein varsin suuri hankinta ja sen rahoitus voi mietityttää.


Olemme neuvotelleet Osuuspankin kanssa valmiin rahoituspalvelun, jonka avulla voit maksaa portaat helposti pienemmissä osissa. Voit saada esim. 5 vuotta maksuaikaa 8 000 €:n portaille.

Koska olemme neuvotelleet rahoituksen puolestasi valmiiksi, ei sinun tarvitse käydä pankissa, vaan voit sopia sen suoraan myyjämme kanssa jo kartoitusvaiheessa. Muista siis kysyä rahoituksesta lisää myyjiltämme.

Kotitalousvähennys

Portaiden asennustyön osuudesta voi saada remontin yhteydessä kotitalousvähennystä. Jos haet porrasremonttiisi kotitalousvähennystä, pyydä meiltä tarjous, missä näkyvät asennuskustannukset eriteltynä. Alla on kerrottu lyhyesti kotitalousvähennyksestä, mutta tarkista aina ajankohtaiset tiedot Verohallinnosta.

Kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetyn remontista kustannuksista voi saada kotitalousvähennyksen, jonka voi osittain vähentää verotuksessa. Vähentää saa 40 % yritykseltä ostetun työn kustannuksesta.

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 250 euroa vuodessa. Omavastuu on 100 euroa vuodessa henkilöltä. Vähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada vähennystä yhteensä jopa 4 500 € vuodessa.

Työn teettäjä ilmoittaa kotitalousvähennyksen veroilmoituksen yhteydessä. Kotitalousvähennys on mahdollista huomioida myös ennakkoperinnässä, jolloin vähennys tehdään palkasta perittävään ennakkoperintään. Autamme myös kotitalousvähennyksen laskemisessa, jos tarvitset siinä apua.