Grado LUMO portaat

Rahoitus

Portaat voi hankkia myös rahoituksella

Portaiden uusiminen on usein varsin suuri hankinta ja sen rahoitus voi mietityttää. Olemme neuvotelleet Osuuspankin kanssa valmiin rahoituspalvelun, jonka avulla voit maksaa portaat helposti pienemmissä osissa. Voit saada esim. 5 vuotta maksuaikaa 8 000 €:n portaille.

Koska olemme neuvotelleet rahoituksen puolestasi valmiiksi, ei sinun tarvitse käydä pankissa, vaan voit sopia sen suoraan myyjämme kanssa jo kartoitusvaiheessa. Muista siis kysyä rahoituksesta lisää myyjiltämme.

Kotitalousvähennys

Portaiden asennusosuudesta voi saada remontin yhteydessä kotitalousvähennystä. Asennuskustannukset näkyvät tarjouksestamme, ja siitä voi laskea oman osuutensa kotitalousvähennyksestä alla olevien ohjeiden mukaan.

Kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetyn remontista kustannuksista voi saada kotitalousvähennyksen, jonka voi osittain vähentää verosta. Vähentää saa 50 % yritykseltä ostetun työn kustannuksesta.

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 euroa vuodessa. Vähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada vähennystä yhteensä jopa 4 800 € vuodessa.

Työn teettäjä ilmoittaa kotitalousvähennyksen veroilmoituksen yhteydessä. Kotitalousvähennys on mahdollista huomioida myös ennakkoperinnässä, jolloin vähennys tehdään palkasta perittävään ennakkoperintään. Autamme myös kotitalousvähennyksen laskemisessa, jos tarvitset siinä apua.