Ota yhteyttä

Gradon Blogi

Gradon portaat suunnitellaan ja tehdään Suomessa

Elina | 2.12.2022

Grado Design Oy on mukana Suomalaisen Työn Liiton Osta työtä Suomeen -kampanjassa. 2.12. vietettävä teemapäivä muistuttaa kuluttajia suomalaisen työn tärkeydestä sekä kotimaisten tuotteiden ja palveluiden valinnan vaikutuksista.

Tutkimustulokset kertovat, että suomalaiset haluavat tehdä arvopohjaisia valintoja.

-Merja Mantila, projektipäällikkö, Suomalaisen Työn Liitto

Arvostamme suomalaista työtä

Tuotteemme tehdään kokonaan Suomessa. Olemme alusta asti linjanneet, että haluamme olla vahvasti kotimainen yritys. Pirkkalan verstaalla ja luotetuilla alihankkijoillamme valmistamme asiakkaillemme Suomen kauneimpia portaita. Omat, taitavat ja ammattitaitoiset asentajamme asentavat portaat paikoilleen. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu. Haluamme olla mukana panostamassa yhteiseen hyvään: edistämässä suomalaista työllisyyttä sekä korostamassa suomalaisen työn tärkeyttä.

Uusimpien tutkimustulosten* mukaan Avainlippu-merkki viestii kuluttajille suomalaisuudesta, työllistämisestä Suomessa, vastuullisuudesta, luotettavuudesta ja laadukkuudesta. Avainlippu-tuotteen, eli suomalaisen tuotteen ostamisen koetaan olevan myös arvovalinta. Kotimaiset Gradon portaat ovatkin useasti asiakkaan arvojen mukaan tehty valinta ja haluamme Avainlippu-yrityksenä tuoda näitä tutkimuksessakin nousseita arvoja esiin kaikessa toiminnassamme.

Avainlippu-merkki viestii kuluttajille suomalaisuudesta, työllistämisestä Suomessa, vastuullisuudesta, luotettavuudesta ja laadukkuudesta.

Kulutusmuutokset 2022 -tutkimus, Taloustutkimus

– Tutkimustulokset kertovat, että suomalaiset haluavat tehdä arvopohjaisia valintoja, kertoo kampanjan projektipäällikkö Merja Mantila Suomalaisen Työn Liitosta.

Avainlipun lisäksi meille on myönnetty myös Design from Finland -merkki, joka viestii suomalaisen muotoilun alkuperästä ja korostaa suomalaisen aineettoman työn merkitystä Suomen menestymisen ja työllisyyden kannalta.

Kannustamme kaikkia tekemään vastuullisia valintoja suomalaisen työn ja osaamisen puolesta. Valitse siis tänään ostoskoriisi suomalaisia tuotteita ja palveluita, ja tee siitä tapa.

Muistilista tälle päivälle, ja joka päivälle:

💙 Osta harkiten

💙 Osta vastuullista

💙 Suosi suomalaista

Jos jokainen suomalainen käyttäisi kuukaudessa 10 euroa enemmän suomalaisiin tuotteisiin ja palveluihin, syntyisi suomeen vuositasolla 10000 uutta työpaikkaa.

*Lähde Kulutusmuutokset 2022, elokuu (n1537), tekijä Taloustutkimus tilaaja Suomalaisen Työn Liitto

Nettisivut tarvitsevat toimiakseen evästeitä. Kävijämäärien seurantaan ja tilastointiin tarvitsemme sinulta luvan.
Hyväksyn
Ei kiitos
Privacy Policy